Dynor och Sprayhood Facil 35

Jag behöver nya dynor till båten. Någon som vet var det går att få en ny uppsättning till rimligt pris. Jag har fått en prisindikation på 39000kr av en skräddare, vilket var mer än väntat.

Sen behöver Wildcaten en ny sprayhood också. Den befintliga är märkt ”Hanse Marin. Det vore bra med tips on någon har info om hur jag får tag i en ny. I bästa fall är detta någon standardmodell. Jag har varit i kontakt med en båtskräddare som tänkte mäta på båten, detta verkar omständigt och blir säkert dyrt.

Jag hoppas jag kan få tips om dynor och sprayhood.

Hälsningar
Ulf Carlsson ulfc67(at)gmail.com
Facil 35 nr1 Wildcat

One thought on “Dynor och Sprayhood Facil 35

 • 2020-02-05 kl. 10:42
  Permalänk

  Hej Ulf
  Tips och rekommendationer från en klubbkamrat till mig. FLATMO i Kälarne. Bra pris, kvalite och service. De har en bra hemsida där du kan få mer info. Kanske de är med på Båtmässan?
  Lasse B

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *