Efterlysning – Synpunkter på vår nya hemsida!

Vår nya hemsida har just skapats och vi önskar synpunkter på hur den ska utvecklas.

Skriv en kommentar på detta inlägg och bidra till ökad nytta och glädje för våra medlemmar och gäster.

/Webmaster

5 svar på ”Efterlysning – Synpunkter på vår nya hemsida!

 • 2013-03-05 kl. 19:01
  Permalänk

  Ser bra med vissa justeringar

  Svar
 • 2013-03-12 kl. 15:19
  Permalänk

  Så här långt ser hemsidan jättebra ut! Kul att vi får till en hemsida med lite modernare snitt och som är lättöverskådlig!

  Svar
 • 2013-09-07 kl. 19:49
  Permalänk

  Hej
  Hur kan man skriva i bloggen?
  Tekniska tips frågor/svar var finns de?
  Någon som har provat 110% fock på en Facil 30?
  //jan

  Svar
  • 2013-09-08 kl. 16:00
   Permalänk

   Hej Jan!

   Eftersom detta är en prototyp för vår nya hemsida är det än så länge bara Webmaster som har skrivrättighet, förutom när det gäller kommentarsfunktionen där vem som helst kan skriva. Dock måste man ange namn och mejladress som vid första kommentarsinlägget ska godkännas av Webmaster. Detta för att förhindra att s.k. kommentarsrobotar ska bomba oss med kommentarer i syfte att få högra ranking hos sökmotorerna, t.ex. Google. Tråkigt men ett nödvändigt förfarande.

   Vi har diskuterat att ha ett diskussionsforum på vår nya hemsida, men först tror jag att vi ska se till att få den sjösatt officiellt. Ett styrelsemöte kommer att hållas i slutet av september och då kommer frågan upp.

   /Webmaster

   Svar
 • 2015-01-28 kl. 20:29
  Permalänk

  Hej alla Facil ägare. Jag funderar på att köpa en Facil 26 men den har ingen inombordsmotor utan en utombordare på 6.6hk. Jag undrar om några Facil 26:or byggdes utan inombordare? Räcker en utombordare om man råkar ut för hårda vindar och krabb sjö? Fördelen är väl styrförmågan i hamnar och enkel att serva på hösten, bara bära hem till garaget och utföra servicen där. Ni kan väl ge mig tipps om detta och om det är mer saker man skall titta extra på vid besiktningen av båten. Kommer naturligtvis bli medlem hos er fast jag bor i Halmstad. Med vänlig hälsning Peter Hedblom

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *