Härliga seglatser 2016-2021 med Facil 35 – en fantastisk båt!

Jag har satt ihop ett bildspel på min Facil 35 nr 33. Bilderna är från olika seglatser mellan 2016 och 2021. Under tiden bytte hon namn från Gitsatina (Gitsan) till Cocoon och stil från ljusblå till mörkblå. Visst är Facil 35 en fantastisk båt?! Jag är en sååå stolt ägare och är tacksam för att förra ägaren Stig Träff skötte henne exemplariskt. Jag gör mitt bästa för att behålla henne i gott skick. Nu ser jag fram emot säsongen 2022. Hon ligger i sjön och förbereds för en eskader över Östersjön till Helsingfors och Tallin 23/5-6/6. Jag önskar er alla en fin seglingssommar!

Jan Jonson, Facil 35 nr 33

Länk till bildspelet som är drygt 3 min: https://youtu.be/Barz70kRht8

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *